2016. október 30., vasárnap

Kelengyébe válogatok I Lakberendezési KÍVÁNSÁGISTA

A lakberendezés mindig is érdekelt és vonzott, rendszeresen rendeztük át a lakást anyával. Mostanság pedig saját házról álmodozunk így előjött a fészekrakó ösztönöm és nézelődtem pár webshopon. Mivel nagymamám az egész padlását felkínálta arra a célra, hogy pakoljam oda az évek óta gyűjtögetett kelengyémet és persze az új szerzeményeket, így még lelkesebben kutatok. 
Imádnék egy ilyen kis tárgyfotózós asztalkát, ami tökéletes lenne egy nappaliba dohányzó asztalnak is. 


Van már egy Alexem, de már belaktam teljesen, így nagyon vágyok egy testvérkéjére. A tökéletes sminkasztal. Ha meglesz a házunk szeretnék egy blogger szobát magamnak, szerencsére ebben partner Botond is. Aztán, ha gyarapodunk, akkor ezek a bútorok jók lesznek a gyereknek is. 


Rózsaszín étkészlet eszméletlenül tetszik. Mivel van hófehér és egy színes is így ezzel letudnánk egy fél életre. 


Szintén a csajos szobában landolna ez a bábú. Tökéletes nőcis kuckó alap kelléke. 


Ez nagyon Enikős. KELL!A tökéletes fali óra. Apropó átállítottátok már az órákat? Mi teljesen elfelejtettük, de úgy örültem, hogy nyertünk egy plusz órát a napba, vagy mi. :)

Eszméletlenül tetszik ez az óra is, szerintem a nappaliba vagy valami olvasó sarokba tenném be. :)


Klasszikus asztali lámpa cuki színben, engem megvett kilóra. Kicsit retró érzésem van tőle, egy tárcsázós telefon is elférne mellé. :)


Valahogy sosem érdekeltek a lámpák, eddig! Ez is tökéletes lenne a majdani kuckómba. Ebben a színösszeállításban jöhetnek a párnahuzatok. Van egy fém keretes ágyam azt fehérre fogom lefesteni, így csodálatos lesz ilyen visszafogott színekkel. Ezt már a hálószobába tervezem, szuper kis nude darab, persze párosan kéne venni, nem olcsó mulatság.Nagyon tetszik a koncepció, de a zöld kereteket lefesteném. Nappaliba, vagy a hálószobába szánnám pár csodás közös képünkkel.


Minden jöhet, ami szarvasos. Régóta szeretnék egy ilyen poharat, de eddig egyik se tetszett igazán, eddig...
Botondnak megrendelem karácsonyra. Szereti a hengerpárnákat, szerintem ennél férfiasabbat, frappánsabbat nem is találnék. :)