2016. október 31., hétfő

Avon Turkish Hammamm rhassoul agyagos tisztító arcmaszk

Agyagos arctisztító maszkból többet is próbáltam már és mindegyik rabul ejtett, így nagyon kíváncsi voltam egy olcsóbb alternatívára az Avontól. 



 Amit a márka ígér: 

Az AVON Turkish Hammamm rhassoul agyagos tisztító arcmaszk mélyen tisztítja a pórusokat; felszívja a fölösleges faggyút, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt; többféle bőrtípusra alkalmas.

JELLEMZŐI:
  • mélyen tisztítja a pórusokat
  • felszívja a fölösleges faggyút
  • revitalizálja a bőrt
HASZNÁLATA:
Vidd fel arcodra a mélytisztító hatású maszkot, várj, míg megszárad - ekkor rózsaszínné változik. Langyos vízzel öblítsd le! Heti 2 alkalommal történő használatát javasoljuk.



TESZT

Csomagolása nem különösebben tetszik, de nekem ezek a sárga megoldások amúgy sem közelítik meg az ízlésem. Felpattintós kupak tökéletes, vizes kézzel is könnyen használható, nem kell tekergetni.

Állaga nagyon kellemes, krémes, remekül eloszlatható, könnyű egyenletesen eloszlatni.







Illata kellemes, nyilván illatosított, de nem durván parfümös. Persze jobban értékeltem volna, ha nincs illata, de meg kell szoknom, hogy a nyugati nőket még mindig 20%-ban ez befolyásolja a vásárlásnál.

Színe világosbarna, agyagos, száradás után fehérré változik. 






A maszkot öt percig kell fennhagyni, ha egyenletesen oszlattuk el, akkor mindenhol fehérre szárad. Száradáz közben kicsi húzódó érzést tapasztalunk. Lemosása sem tart sokáig, lusta estének is gyors segély lehet.

Abszolút tiszta utána a bőr és selymes. 

Szerintem megéri kipróbálni, egy szerethető termék. Általában sokkal drágábbak az agyagos arcmaszkok, így jó alternatíva.

Próbáltátok már? Mi a kedvencetek az Avontól?