2016. október 13., csütörtök

Remington hajegyenesítő kefe

Fotó: Parfé Photo by Katona Brigi
Bemutatom Nektek a Remington hajsimító kefét, amit elsők közt próbálhattam ki, ezúton is köszönöm a lehetőséget. Ahhoz, hogy demonstráljam mit is tud ez a készülék elkészítettem egy teszt videót, így szinte együtt próbáljuk ki.  

Nagyon szeretek újdonságokat kipróbálni, hiszen az ilyesmi mindig egy izgalmas lehetőség, hogy olyan dologra bukkanjak, ami számomra tökéletes. A blogon pedig mindig igyekszem beszámolni minden tapasztalatomról és a hajápolás, hajformázás is egy nagyon fontos témakör. Nagyon sok nő jár fodrászhoz, de szerintem rettentő fontos, hogy egy nő otthon is képes legyen szép frizurát készíteni magának, ha mégse sikerülne időpontot kérni a szakembernél. Ehhez pedig professzionális eszközökre van szükség, amik nem ártanak a hajunknak. Én ékes példája vagyok a rossz minőségű, vékony szálú, könnyen törő hajnak, így megfontoltan állok a hajformázáshoz.  












Amit a márka ígér:

Egyszerű és kíméletes hajformázás egy hajsimító erejével

Forradalmi újdonságunk a Remington CB7400 elektromos hajsimító kefe egyesíti magában a hajvasaló hatékonyságát és a kíméletes hajformázást, így segítségével néhány perc alatt ragyogóan sima, egészségesen fénylő lesz a frizurád.




Tökéletesen sima, egészséges haj

NÉHÁNY MOZDULATTAL

Az elektromos hajkefével, speciális, ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén és egyszerűen simíthatod ki a hajad, akár néhány perc alatt. A készülék a kerámia hajvasaló és az antisztatikus hajkefe tökéletes ötvözete. Három különböző hőmérséklet beállítási lehetőséggel rendelkezik, így hajtípusodnak megfelelően választhatod ki a számodra megfelelő hőfokot.








TESZT

A dobozban található maga a készülék, egy tasak, amibe tárolhatjuk és a leírása magyar nyelven. Nagyon nagy olvasgatást se igényel a használata, bedugjuk, hosszan nyomjuk a bekapcsoló gombot (ez az egy gomb van rajta, így nem tévedhetünk), ekkor kigyullad a fokozatok fénye. Ha röviden rányomunk a gombra emelhetjük a fokozatot. Három hőmérséklet áll a rendelkezésünkre 150, 190, 230 fok. 
Én egyes fokozaton teszteltem a videóban és szerintem tökéletesen működik úgy is, ráadásul ez nem egy magas hőfok kevésbé árt a hajnak. 

Fotó: Katona Brigi


Persze azóta már kipróbáltam magasabb hőfokokon is és eszméletlen szép és tartós eredményt lehet percek alatt elérni. Hármasba kapcsolva még a párás időt is egyenesen kibírja a hajam, elégedett vagyok vele.


A tasak, tároló nekem kicsit elmarad a többi általam próbált Remington mögött, de nem is ez a lényeg egy ilyen készüléknél. 





Nyilván használat előtt ki kell bontani a hajunkat, legalábbis nekem mindenképp, mert hullámos és könnyen gubancolódik. Ezután a pár másodperc alatt felhevülő kefével egyszerűen végig kell simítani a hajat. Gyönyörűen egyenesít a legalacsonyabb hőfokon is. Fontos elmondanom, mert én is rosszul gondoltam a működését, nem gőzt bocsát ki, hanem úgy működik mint egy hajvasaló, átforrósodik a műanyag sörte kerámia bevonata, amiben nyilván fűtőszál fut. Így három oldalról melegít a tincset, ami hatékony. 



Az antistatikus kerámia lapok kíméletesek a hajjal, ezek a termékek már messze nem azok a régi hőkezelők, nem törik úgy a hajat. Szerintem ez meg pláne nem, mivel alacsony hőfokon dolgozhatunk vele. A keratinnak köszönhetően sokkal szebb egészségesebb lesz a hajunk összképe, de ezt a videóban is jól láthatjátok.

Nagyjából 5 perc alatt tükörsima a hajunk és már rohanhatunk is iskolába, munkába. Nagyon praktikus, ráadásul napi használata is egyszerűbb mint a hajvasalónak. Reggel kicsit kócosan és picit hullámosan ébredünk, akkor ezzel a kefével könnyedén felfrissíthetjük a hajunk. 



Fotó: Parfé Photo by Katona Brigi
Kinek ajánlom? Azoknak elsősorban, akik minden nap szeretnének frissíteni a hajukon, egyenesíteni azt. Szerintem azok is imádni fogják, akik naponta nyúlnak hajvasaló után és nem szeretnék, hogy károsodjon a hajuk, töredezzen, kiszáradjon. A hajegyenesítő kefével kíméletesen és gyorsan készül el a frizuránk, így a rohanó életmódot folytatóknak is nagy segítség lesz a hétköznapjaikon.

ITT vásárolható meg Október 24-től.


További infó itt.
Ajánlott fogyasztói ár: 15490 Ft