2016. október 1., szombat

Rimmel szemhéjpúder


Még tavasszal került hozzám ez a bordó szépség, amit imádok, viszont színét tekintve inkább ősszel szerettem volna beszámolni róla.

















Általában a paletták ragadnak magukkal, ám a néha mégis a kosaramban landol egy-egy különlegesebb szín. Ha pedig őszről van szó, akkor kétségtelen, hogy a bordó árnyalatai a kedvenceim. Matt színben viszont eddig még nem volt bordóm.

Csomagolása jól záródó műanyag, nem túl mutatós, viszont praktikus. A mono termékekhez a kis csomagolás miatt nincs értelme tükröt tenni, de ez elég nagy méretű, így szerintem akár ezzel is kedveskedhettek volna. A szín gyönyörű burgundi árnyalat és teljesen matt finishű. Remekül pigmentált, viszont elég nehéz foltmentesen, egyenletesen eldolgozni. A matt színekkel általános szokott lenni ez a gond, viszont egy remek satírozó ecset csodákra képes. Cserében viszont nem porzik a szín.



Ezt a hibát viszont elnézem neki, mivel egy jobb ecsettel és pár másodperccel több időt rászánva gyönyörű végeredményt érhetünk el vele. Mindenkinek magának kell mérlegelnie, hogy igényeihez mennyire társítható az a termék.