2016. október 2., vasárnap

Essence Me & My Umbrella kollekció két termékét teszteltem

Az Essence márka az egyik kedvencem drogériás viszonylatban, hiszen jó áron lehet találni náluk igazi kincseket, ráadásul gyakori a limitált kollekció, ami amikor kimennek 400 Ft alatti áron megvásárolhatók. Most a Me & My Umbrella kiadás két termékéről fogok írni, amik impulzív vásárlásom eredményei. 








Tény, hogy rengeteg remek terméke van az Essencenek, ami egy remek német márka, de az is igaz, hogy előfordul, hogy nagyon gyenge minőségbe futunk. Így minden esetben érdemes utána olvasni a terméknek, mielőtt megvásárolnánk, illetve a tesztereket (nem az új termékeket!!!) kipróbálni. 


Nos beleestem ebbe a hibába, hogy nem próbáltam ki a rúzs teszterét, mert nem volt kint (valaki vagy tönkretette, vagy lenyúlta) és ugye a kontúr-highlighter sticknek pedig alapból nem volt.




A rúzs abszolút mattnak tűnt kipróbálás előtt és mély barnának, enyhe bordós felhanggal. Nos a swatchon jól látszik, hogy ez egy burgundi árnyalat, inkább a bogyós gyümölcsökre hajazva, mint a barnára és nem matt, hanem fényes, krémes. Jó kis termékről van szó, de nem az aminek látszik, így kicsit csalódtam. 


Az Essence rúzsainak sajátossága, hogy olcsók és jók, ez a termék is remek, jól bírja a napi megpróbáltatásokat, egyedül az evés okoz neki gondot, mert bizony elfogyasztjuk ezen alkalmakkor, így utána ismét fel kell vinni. Szépen vágott, könnyű vele kontúr ceruza nélkül is dolgozni, nem futottam ki a szám vonalán. 
A csomagolását imádom, az esernyő és az esőfelhő szuper cuki. Viszont a stick színe is barnát sugall, így ez kicsit elszomorít. 
Még egy árnyalatban elérhető, méghozzá egy nude-halvány rózsásban, ami szintén fényes.



A kontúr szett nagyon tetszett, mivel az utazó neszesszerem jövő nyárra fel akarom tölteni travel size termékekkel és ezek megfelelnek a követelménynek, praktikusak és kicsik. Szeretek nem folyékony termékeket magammal vinni, ha utazok, így nem történnek balesetek.

Nagyon cuki a dobozuk és tényleg minik a ceruzák. Kitekerhető a megoldásuk, ami praktikusabb, mint a hegyezés.



A kontúr szín lehetnek egy lehelettel sötétebb, bár hozzáteszem, hogy most kreol a bőrszínem, így télen remek lesz. Könnyű mindkét terméket eloszlatni és eldolgozni, ezekhez én blendert használok.

A highlighter tökéletes nagyon természetes fényt ad a bőrömnek és tartós.

A hideg árnyalatú kontúr szín kevésbé tartós, fixálást igényel. 





Összességében jó vásárnak érzem a kontúr csomagot és ajánlom Nektek is. Utazáshoz praktikus lesz, bár mindennapi használathoz lehet kicsit csalódás.

A rúzs tökéletes választás, ha a finisht és az árnyalatot ismeritek és ilyesmire vágytok.

Nagyon ígéretes még a kontúr ecsete az őszi kollekciónak. Általában az Essence ecsetek csudi jók. :)

Próbáltatok már valamit a kollekcióból? Hogy tetszenek ezek a termékek?