2016. október 8., szombat

Avon Today Tomorrow Always Absolute parfüm

Nagy fába vágom a fejszémet, mivel nem vagyok egy parfüm mester, sőt még jó szaglásúnak sem mondanám magamat, így Botondot is megkértem, hogy szimatoljon és mondja el, hogy tetszik neki ez az Avon Today Tomorrow Always Absolute illat. A következőkben kettőnk véleményét olvashatjátok.




Mert a szerelemnek mindig ilyen abszolútnak kell lennieA nemes calabriai bergamott és a narancsvirág értékes elegye egészül ki az érzéki szantálfa illatával, ezzel a szerelem kifejeződésének alapvető illatát alkotva meg. Az Absolute olaj az egyik legértékesebb aromás összetevő, melyet a parfümiparban használnak. Ezt az olajat virágokból nyerik ki olyan speciális módszerrel, melynek köszönhetően az illat magas koncentrációjú és intenzív lesz.
ILLATKATEGÓRIA:
  • virágos-orientális
FŐBB ILLATJEGYEI:
  • calabriai bergamott
  • narancsvirág
  • szantálfa

    3699 Ft 
TESZT

Csomagolása egy igazán mutatós, nőcis, vagány szín összeállítású dobozból és magából az üvegcséből áll. Nagyon tetszik a színátmenetes doboz, az óarany felirattal. Egyedi, figyelemfelkeltő, akár egy polcról is levenném, egy felkiáltójel nőknek.


Üvege gyönyörű pink-piros árnyalatú,áttetsző kocka alakú. Kézreálló és elég kicsi, luxus érzetet kelt. Mindig tetszettek az Avon csomagolások, kreatívak, mutatósak, nem árulják el az árkategóriájukat.

Illata elég tartós, bár inkább fél napot 5-6 órát bír ki rajtam, szóval érdemes bedobni a táskába vagy egy adagot átfújni egy hordozható parfümös üvegcsébe. 



Az illata engem a Lush tipikus illat, ami körüllengi az üzleteket, mégis különleges. Korosztályfüggetlen szerintem, mindenkin jól mutathat. Virágos, nőies, kicsit erős illat, ami ezért néha zavaró, néha meg szerelmet vált ki. Drogériás parfümökhöz hasonló árkategória, de szerintem veri azokat tartósságban.

ÉS hogy érdekesebb legyen Botond is elmondta mit érez ki ebből az illatból.
Először nagyon erős volt az illata, de aztán kellemessé vált rajtad. Elég édes illat, vonzó, nőies. Van egy füstölő szantálfás olyasmire hasonlít. Van ennél jobb illatú parfümöd, ami inkább illik hozzád. Ez határozottabb nőhöz illik.

Ajánlom megvásárolni? Igen, ár érték arányban kitűnő, elég tartós, hogy napközben egy frissítéssel ellegyünk és korosztálytól független illat. Narancsvirágot nem érzem ki belőle, de a többi komponenst igen.