2016. október 23., vasárnap

Trandmaker.hu KÍVÁNSÁGLISTA

Nemrégiben a Trendmaker.hu oldaláról választottam két táskát, bár elég nehéz dolgom volt, mivel rengeteg darab nagyon tetszett. Ezen felbuzdulva összeállítottam egy listát a kívánságaimból. Szerintem Ti is nézzetek szét ezen webshopon, mert nem semmi a választéka, rengeteg márkás darabra is bukkanhatunk és folyamatosan vannak akcióik. 












Ezer éve vágyok egy piros kabátra, annó egy pufi hosszabb fazont be is szereztem, hatalmas hidegben jól jön, viszont ez a letisztultabb fazon bármikor viselhető lenne. Több színben is elérhető. 







A műbőrdzsekim megadta magát, így kéne egy szép darab, méghozzá most nem feketében gondolkozom. Nagyon megtetszett a nude árnyalat, jól kihasználható, nőies.






Szerintem alap darab egy bőr szoknya. Ideje lenne egy barna színűt is vennem, igazán őszi darab lenne. 






Világos barnában, szürkében is elérhető a fazon, de én egy fekete táska híján vagyok. Nem is tudom mikor volt utoljára ebből a gyászos színből, valahogy nem ragadott meg egy sem. Ebben viszont látok potenciált, nem unalmas, sőt egy pompommal simán feldobható még. 








Eszméletlenül tetszik ez a táska fazon, a színről pedig nem is beszélve. Abszolút feldob egy egyszerű szettet, ráadásul ritka színárnyalat az öltözködésünkbe, így kitűnhetünk a tömegből.











Nagyon szemeztem a múltkor ezzel a Pierre Cardin nagy méretű táskával. A pasztell színek a gyengéim és egyre több ilyen holmim van, egy táska is kéne már hozzájuk. 









Céline fazon tök praktikus, mutatós, ebben a kígyómintásban álom. 






Ha én ezt időben látom, tuti ezt választottam volna. Tökéletes ez a táska számomra minden szempontból, piros és szegecses, no meg kedvenc táskaformámba van ágyazva mindez. :)







Mini táska jól jön eseményekre, alkalmakra, amikor nem cél sok dolgot magunkkal vinni. 







Szeretem a különleges magassarkúkat ezen pedig különösen megakadt a szemem. Még hasonlót sem láttak eddig, kicsit komfortzónán kívüli, de azért lecsapnék rá.









Még gimi elején jött divatba az Adidas Superstar, amire vágyakozva tekintettem. Most ismét reneszánszukat élik ezek az igazán kényelmes és strapabíró lábbelik. Nekem van egy fekete, ami több, mint 10 éves és semmi baja. Szeretnék egy pasztel. színűt, azt hiszem lila lesz. :)







A Dorko annyira nem érintette meg a szívem, amíg ki nem jött ezzel a modellel. Azóta áhítozok utána, csupán az tart vissza a vásárlástól, hogy ritkán viselek sportos cuccokat. Lehet ezért a lábbeliért kicsit meg kéne fogadnom  anyukám tanácsát és lezserebben kéne öltöznöm. 












Óriási divat ismét a combcsizma. Kicsit engem a Pretty Woment idézi, micsoda nő lehetnék ebben.



Mi tetszik a leginkább Nektek a listámról? Ti rendeltetek már erről az oldalról?