2016. október 28., péntek

Vörös hét árnyalata-Avon True Colour Perfect Reds

 Az Avon rúzsokról sok jót olvastam és hallottam, főleg a matt rúzsait dicsérik, így nagyon lelkesen vetettem bele a tesztelésbe magam. A True Colour Perfect Reds kollekció egyik termékét teszteltem le, ami egy nagyon különleges vörös árnyalat. 


Amit a márka ígér:


Lava Love
Az Avon True Colour Perfect Reds ajakrúzs elengedhetetlen kellék a klasszikus őszi sminktrendek vörös ajkaihoz. A széles választék között mindeki megtalálja a kedvenc árnyalatát.
önmegújító pigmentek a gazdag, krémes hatásért
kondicionáló olajokkal és E-vitaminnal

Forrás: Krémmánia




TESZT

Csomagolása nagyon tetszik, engem a L'Oreal rúzsokra emlékeztet, abszolút törekszik a magas árkategórás termékekhez felnőni az Avon. A fekete csomagolás számomra mindig professzionalitást sugároz.
Az őszre való tekintettel 7 vörös árnyalattal bővítették a termékkínálatot. Én a Lava Love-ot választottam. Gyönyörű árnyalat, picit korallos, de mégis igazán vörös szín. Az évszakra tekintettel tök jól jön az E vitaminos ápolás. 

Állaga krémes, túl krémes... sosem gondoltam, hogy ez gond lehet, de egyszerűen lehetetlen felvinni szépen ajakceruza nélkül. Nap folyamán pedig hajlamos igencsak elmászkálni, ami egy vörös rúzsnál lássuk be szörnyű dolog. Pigmentációja magas.

Nem szárad ki a szánk nap végére sem, bár én az elkenődéseket nem tudom megbocsátani, így nem tudom ajánlani Nektek. Teszek majd egy próbát egy másik kiadású Avon rúzzsal, mert szerintem csak ezzel lehet gond.

Ára: 1699 Ft (most akciós 990 Ft)
3,6 g


Ti próbáltátok már? Hogy vált be? Milyen Avon termékeket ajánlotok?