2016. október 10., hétfő

Ősszel is a báj színeibe-OUTFIT

Múlt hét esős időjárását nagyon nem szerettem, így most egy vidámabb szettel próbálom visszacsalogatni az ősz kellemesebb hangulatát. Ilyenkor is viselhetünk bátran színeket, sőt világos árnyalatokat is. Nincs kőbe vésve, hogy ősszel csak bordóban, barnában, okkerben és zöldben pompázhatunk. A pasztell színek pár éve kiűzhetetlenek a divatból és a ruhatáramból is. Nagyon szeretem ezt a trendet, lágyítja a vonásokat, gyámoltalanabb, védelmezni valóbb nő fényében láttathatjuk benne magunkat. Azt szokták mondani, ahogy idősödünk világosabb színeket kell viselni az arcunk körül, hiszen ez fiatalít.

A poszt végére megint sikerült kanyarítanom egy csipet személyes gondolatot, kis kitárulkozást, ami lávaként ömlött ki belőlem. 




Rengetegszer láthattok szoknyában, viszont tény, hogy nadrágot is előszeretettel viselek, bár a szoknyák a gyengéim. Most egy fehér nadrágos összeállítást prezentálok és szerintem minden nő ruhatárába jó ha van egy ilyen darab. Tudom most jön az az érv, hogy a fehér kövérít, nos lehet ezt is úgy viselni, hogy ne tegye. Ha hátul hosszabb a felső, akkor a problémásabb részeket takarja, illetve viselhetitek tunikával is, hosszabb pulcsikkal és még sorolhatnám.

Kis csel lehet még a magassarkú viselés, hiszen nyújtja az alakot, szebb tartást ad, valamint optikailag vékonyabbnak mutat. Divat a bokavillantás, viszont ezt a magasabb lányoknak ajánlom. 





A blúz egy Hádás darab, ami gyönyörű pasztell felhőt idéz. Öröm ránézni. Viszont mivel muszlin így ősszel érdemes alá venni egy fehér hosszú ujjút is. Enyhe batikolt hatása van, ami szintén szuper divatos, bár én sosem gondoltam úgy, hogy ciki lenne ez a megoldás. 



Az ördög a részletekben lakik, így egy gyönyörű Anda Design karkötőt választottam szetthez, ebben visszaköszönnek a pasztell árnyalatok és ez a darab volt az első Andától, azóta mint már tudjátok a közös kollekciónk is lett, amiből már csak pár darab elérhető ITT a Chillearringsnél.
A nyaklánc pedig egy Chillearrings darab, amit már láthattatok más szettekben is. Nagyon kihasználhatónak bizonyult ez az indiai hangulatú szépség.

Táska szintén örök kedvenc, nude és a fazonja is kiváló, mérete is praktikus. 




Kicsit beszéljünk más témáról is. 7000-en lettünk és ez rádöbentett valamire. Mindig nagyobb és nagyobb számokat szerettem volna látni, hiszen nekünk bloggereknek ez az egyik igazi visszajelzés, hogy amit csinálunk az jó. Mondtam is a barátnőmnek, hogy most a 10 ezer az új célom, erre nevetve közölte, hogy nem elég neked, hogy 7000-en olvasnak, szeretnek és írnak? Nálad rengetegen aktívak, míg más sokkal nagyobb blogoknál csend van és semmi komment. És elgondolkoztam, azt hiszem nálatok csodásabb közösséget nem is álmodhattam volna, tényleg többek vagytok és többet adtok, mint valaha álmodtam róla. Amikor belekezdtem a blogban csak adni akartam valamit, egy olvasható, változatos felületet, ehelyett csak kaptam és kaptam, tőletek. Sokatokat az elejétől látlak a felületeken és névről ismerek. Néhányan unszolásomra blogot is kezdtetek, ami olyan bábáskodás volt, ami leírhatatlan érzés. Párotokkal barátok lettünk és napi szinten beszélünk. És szinte mindannyian adtok egy-egy kedves sort nekem, néhány percet az életetekből, amikor olvastok vagy néztek. Nos ez a megfizethetetlen, hogy a Master Card reklámot idézzem. És bizony most már nagyon nagy felelősség. Igyekszem megfelelni neki...néha sikerül is remélem.

Másik érdekesség, hogy sokáig meg akartam görcsösen felelni, próbáltam olyasmiket megosztani magamról, amik csak jók, hogy szeressetek, vagy ne bántsatok? Nem is tudom... Aztán jött egy pont, amikor leültem a kamera elé lemostam a sminkem és önmagam voltam. Ekkor kezdtem elfogadni magam. Szóval ezt a részt kipipáltam a külsőmmel nem volt több különösebb problémám. Ám a belsőm, az igazi valóm nem tudtam, hogy elég jó e nektek. Pár hónapja írtam egy ugyanilyen őszinte posztot, outfit bejegyzésnek álcázva és elengedtem magam, örömből írtam és annyi pozitív kommentet kapott a lemeztelenített belső, hogy rádöbbentem nincs miért félnem. Ez tényleg egy olyan közösség, ahol önmagamként szerettek.

A legjobb pedig nemrég történt velem, egyikőtök írta, hogy itt talált egy új barátnőre, méghozzá pár komment után elkezdtek beszélgetni és azóta rendszeresen találkoznak. Vagyis közösséggé léptünk elő, ahol nem kell félni! :) Köszönöm Nektek! 




Pár szó még a  cipőről, ami egy szandál, tudom, hogy hideg van már hozzá, de reménykedek még abban, hogy felvehetem. A nude cipő alap darab létéről nem fogok újra rizsázni, kell a ruhatárba, sőt egy zártabb változat is. Mostani időjáráshoz egy bokacsizmával párosítanám.



OUTFIT

Blúz: Háda
Nadrág: Levi's
Szandál: CCC
Karkötő: Anda Design
Nyaklánc: Chillearrings
Táska: másodkézből

Fotó: Apagyi Nikolett Photography
Illusztráció: Győző Éva Illusztrátion

Helyszín: Debrecen Aranybika előtt